Варненският кмет Благомир Коцев освободи от длъжност досегашния зам.-кмет по строителството

...
Варненският кмет Благомир Коцев освободи от длъжност досегашния зам.-кмет по строителството
Коментари Харесай

Варненският кмет освободи от длъжност човека, който отговаря за строителството и инфраструктурата в града

Варненският кмет Благомир Коцев освободи от служба досегашния зам.-кмет по строителството и инфраструктурата Христо Иванов.  Заповедта е от през днешния ден, 14 декември.

Още при встъпването си в мандата през месец ноември, кметът освободи от служба досегашните заместник-кметове по правни въпроси Пламена Маринова, култура Ралица Константинова и опазване на здравето и обществени дейности Коста Базитов. Със заповед на кмета от предходната седмица от служба беше освободена и Ани Николова - шеф на дирекция „ Европейски и национални оперативни стратегии “.

За заместник-кметове все още са назначени:

Павел Попов с сектор опазване на здравето, просвета и обществени действия.

Диан Иванов с ресори правна активност, надзор и общинска благосъстоятелност.

Двамата нови заместник-кметове ще бъдат показани като част от новия управнически екип на Коцев на конференцията в общината на следващия ден, 15 декември.

Заместник-кметът по бюджет и финанси, икономическо развиване и налози ще встъпи в служба от 2 януари 2024 година, а на брифинга за медиите при започване на месец януари ще бъде показан.

Дотогава в служба ще встъпят и останалите заместник-кметове, след което Благомир Коцев ще издаде заповед за преразпределение на ресорите им, съобщи морето.нет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР